Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jaki fizjoterapeuta dla psa?

Witam, szukam u was pomocy dla mojego rocznego pieska, potrzebuje informacji dotyczących rehabilitacji po złamaniu przedniej łapy. Piesek po wypadku samochodowym, po operacji miał po czterech tygodniach usunięty gwoźdź i ściągnięto szwy, a w następnym tygodniu został pieskowi usunięty gips. Po prześwietleniu widać było że kość się ładnie zrosła i miało nie być problemów, ale tak nie jest. Piesek stając na łapce stawia ją na zewnętrznej części o puszków łapki. A dodatkowo pod gryzuje łapę jakby mu drętwiała. Nie chciałabym jej sama zaszkodzić jakimi nieprawidłowymi ćwiczeniami. Chętnych proszę o pomoc i poradę, albo namiar na jakiegoś fizjoterapeuta dla pieska z Warszawy lub okolic. Nie ma kto mi pomóc. Czekam pilnie na info.
Odpowiedz

Hejka, jeśli jesteś z Warszawy to mogę pomóc i polecić ci gabinet rehabilitacji psów, kotów i małych zwierząt happy lapy jeździłam tam ze swoim pupilem pieskiem który po złamaniu łapki korzystał z terapii na bieżni wodnej. Bardzo przyjazna ekipa, która swoją pracę wykonuje z pasją do zwierząt i za wszelką cenę chce ulżyć zwierzakom w bólu. Jeśli nie masz antybiotyku to zgłoś się do weterynarza, aby piesek nie gryzł łapki, antybiotyk choć trochę pomoże z bólem i pomoże żeby nie wdało się żadne zakażenie. Powodzenia!
Odpowiedz

Ten gabinet godny polecenia, korzystam z niego dla swoich piesków od kilku lat rzeczywiście bardzo życzliwi ludzie tam pracują nie robią tego dla kasy tylko dla ulgi zwierzakom. Sami dobiorą ci odpowiednią terapię aby Twój psiak wrócił do sprawności są to miłośnicy zwierząt. Trzymamy kciuki za twojego psiaka mam nadzieję że pomoże i przyniesie rezultaty. Dobrze że napisałaś myślę, że ten temat przeczyta nie jeden właściciel z podobnym problemem po złamaniu łapki swojego pupila, co prawda niektórzy nawet nie pomyślą, że można w taki sposób pomóc swojemu pieskowi. Powodzenia w rehabilitacji.
Odpowiedz

Polecam ten gabinet, mogę również powiedzieć że nawet dojeżdżają do domu pacjenta, aby pupil się nie stresował. Sami dobierają odpowiedni plan rehabilitacji. Mojemu pieskowi pomogli, a miał problemy neurologiczne. W 100% POLECAM gabinet Happy Łapy w Warszawie.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości