Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jakie kamery zamontować na budynku?

Chciałabym latem się wybrać spokojnie na urlop, wiem że monitoring domu i założenie kamer da mi poczucie że dom jest bezpieczny a z nim nasz dorobek życia. Mąż mój się zaoferował że może sam założy, choć do końca ja nie mam przekonania że zrobi to dobrze, ponieważ nie jest elektrykiem i nie wiem jak mu to pójdzie. Czy może ktoś poradzić jakie kamery zamontować na budynku mieszkalnym. A tak na wszelki wypadek może polecicie jakąś sprawdzoną firmę z okolic Wrocławia, która wykonywała u was usługę instalacji monitoringu.
Odpowiedz

Nie znam możliwości twojego męża, ale jak u mnie zakładali instalacji monitoringu to mąż ich podziwiał że tyle tych kabli, a oni w tym wszystkim się umieją połapać. A co do zakupu kamer to uważam że najlepiej jak porozmawiasz z jakimś fachowcem od zakładania monitoringu on poleci ci jakieś sprawdzone. Ja miałam zakładany monitoring około 10-ciu lat temu i jestem z okolic Płocka więc co do firmy z okolic Wrocławia ci nie pomogę, a na dokładkę te kamery co były zakładane kiedyś a teraz są zupełnie inne. Technologia ciągle się ciągle zmienia i myślę że teraz dostępne na rynku są dużo nowocześniejsze.
Odpowiedz

Ja mogę ci polecić super fachowców z okolic Wrocławia, dokładnie z ich firma JBVision mieści w Bielanach Wrocławskich, ale montują w całej okolicy Wrocławia a nawet w całym województwie. Zajrzyj do nich na stronę internetową możesz się zapoznać ze szczegółami pracy tej firmy . Zajmują się instalacjami monitoringu, instalacjami alarmowymi polecą ci najnowsze i sprawdzone technologicznie urządzenia jakie są z branży alarmowej i monitoringu. Ja osobiście bym się nie podjął zakładania takiej instalacji u siebie, ponieważ szkoda mi było czasu, a nie ukrywam że trzeba się na tym dobrze znać.
Odpowiedz

Ja również mogę polecić firmę JBVision zajmowali się u mnie montażem monitoringu na budynku firmowy i parkingu przed naszą firmą. Ekipa bardzo szybko i sprawnie wykonała usługę. Do tej fpory firma ta zajmuje się u nas serwisem instalacji. Każdego klienta traktują indywidualnie, a co najważniejsze potrafią wysłuchać to co oczekujesz Ty z założenia tego typu instalacji, a przy tym spełniają Twoje oczekiwania. Doradzają jaka instalacja i urządzenia monitoring sprawdzą się u Ciebie.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości