Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Transport maszyn i materiałów sypkich

Witam, szukam firmy która oferuje transport materiałów sypkich takich jak: kruszywo oraz transport maszyn budowlanych najlepiej jakby była to firma z Warszawy lub okolic obsługująca całe województwo mazowieckie. Jestem przedsiębiorcą prowadzącym kilka inwestycji budowlanych na terenie województwa warszawskiego. Obecna firma która zajmowała się transportem maszyn budowlanych i zaopatrzeniem naszych budów w kruszywo, się nie sprawdziła. Może ktoś poleci taką firmę z którą współpracuje. Po sprawdzeniu firmy po kilku dostawach możliwa dłuższa współpraca.
Odpowiedz

Jeżeli szukasz sprawdzonej i dobrej firmy mającej usługi transportowe i budowlane podam ci namiar tel. 508 551 508, biuro@bojantransport.pl. Ciężko znaleźć firmę aby zawsze dostawy były na czas, ale ta firma Bojan Transport cię nie zawiedzie i maszyny i kruszywo będziesz miał w porę dostarczone. Prowadzę duże inwestycje budowlane na terenie Warszawy i dostawy zawsze mam na czas, posiadają wiem że mają swój kład kruszyw budowlanych. Nie są podwykonawcą, więc żwir, piasek, dolomit i kamienie dekoracyjne które mają w różnych gatunkach w ofercie z dostawą. Ja jestem zadowolony korzystając z tej firmy.
Odpowiedz

Jeśli chodzi o Warszawę to jak najbardziej polecam firmę Bojan Transport wykonuje transport maszyn budowlanych na terenie całego województwa warszawskiego. Firma posiada swoją stronę internetową na której możesz zapoznać się dokładnie z ofertą tej firmy https://bojantransport.pl/, a nie ukrywam że mają bardzo bogatą ofertę. Współpracuję z nimi około 10-ciu lat, ale wiem że są bardzo długo na rynku. Jeszcze mój tata który prowadził firmę przede mną już z nimi współpracował w zakresie robót ziemnych. Polecam wszystkim firmom budowlanym.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości