Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Wykop pod budowę domu jednorodzinnego

Szukam sprawdzonej firmy z Warszawy lub okolic do wykonania wykopu koparką pod fundament domu jednorodzinnego. Może ktoś polecić jakąś sprawdzoną firmę która u Was wykonywała taką pracę. Chciałbym żeby było to wykonanie było profesjonalnie, a najważniejsze firma która dotrzymuje terminu wykonania prac. Zależy mi na wykonaniu wykopu przez fachowców operatorów koparki, którzy są już od dłuższego czasu na rynku, a nie na takich którzy będą się uczyć na moim wykopie fundamentu domu. Czekam na jakieś polecane firmy lub jakieś namiary na te firmy.
Odpowiedz

U mnie do wykopu fundamentu domu wzięliśmy firmę z Warszawy Bojan Warszawa posiadają profesjonalne i nowoczesne maszyny, a przede wszystkim jest to firma z wieloletnim doświadczeniem w zakresie wykopów, wszystko zostało wykonane równiutko. Zamawialiśmy u nich również piach z transportem do budowy domu, który dostarczony był jednego dnia, a dostarczony na drugi dzień z samego rana, budowlańcy mówili że był bardzo dobrej jakości. Polecam tą firmę. Podaje ci numer telefonu 503-031-100.
Odpowiedz

Polecam serdecznie firmę https://bojanwarszawa.pl/ u mnie wykonywali wykop po budowę i roboty wykończeniowe czyli wyrównanie dna wykopów pod fundamenty mojej firmy wykonali solidnie, fachowo i szybko co jest bardzo dużym atutem tej firmy. Operator udzielał nawet praktycznych porad do dalszego wykonania późniejszych prac. Posiadają stronę internetową, do której link wpisałam wcześniej na której możesz zapoznać się z ich bardzo obszerną ofertą. Ja wystawiam Bardzo Duży Pozytyw.
Odpowiedz

Mi firma Bojan Warszawa kopała dół pod szambo, wykonali to zlecenie bardzo profesjonalnie i równiutko. Po wykonaniu usługi koparką, uprzątnęli cały teren że nawet nie było śladu że coś było wykonywane. Posiadają bardzo konkurencyjne ceny jak na firmę Warszawską, a nawet droższe koszty musiałbym ponieść zamawiając firmę z pod Warszawy. Poza tym dla mnie najważniejsza była jakość wykonanej usługi, którą wykonali super. Polecam
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości