Liczba postów: 8
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Szukam sprawdzonej firmy z Warszawy lub okolic do wykonania wykopu koparką pod fundament domu jednorodzinnego. Może ktoś polecić jakąś sprawdzoną firmę która u Was wykonywała taką pracę. Chciałbym żeby było to wykonanie było profesjonalnie, a najważniejsze firma która dotrzymuje terminu wykonania prac. Zależy mi na wykonaniu wykopu przez fachowców operatorów koparki, którzy są już od dłuższego czasu na rynku, a nie na takich którzy będą się uczyć na moim wykopie fundamentu domu. Czekam na jakieś polecane firmy lub jakieś namiary na te firmy.
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
U mnie do wykopu fundamentu domu wzięliśmy firmę z Warszawy Bojan Warszawa posiadają profesjonalne i nowoczesne maszyny, a przede wszystkim jest to firma z wieloletnim doświadczeniem w zakresie wykopów, wszystko zostało wykonane równiutko. Zamawialiśmy u nich również piach z transportem do budowy domu, który dostarczony był jednego dnia, a dostarczony na drugi dzień z samego rana, budowlańcy mówili że był bardzo dobrej jakości. Polecam tą firmę. Podaje ci numer telefonu 503-031-100.
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Mi firma Bojan Warszawa kopała dół pod szambo, wykonali to zlecenie bardzo profesjonalnie i równiutko. Po wykonaniu usługi koparką, uprzątnęli cały teren że nawet nie było śladu że coś było wykonywane. Posiadają bardzo konkurencyjne ceny jak na firmę Warszawską, a nawet droższe koszty musiałbym ponieść zamawiając firmę z pod Warszawy. Poza tym dla mnie najważniejsza była jakość wykonanej usługi, którą wykonali super. Polecam